Erick Morillo se po deseti letech vrací do Prahy

19.03.2009 17:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Erick Morillo flyer
© facebook interpreta
Již v pátek 20. března se v Praze uskuteční další klubová noc s názvem PURE. Tentokrát bude hlavní hvězdou Američan Erick Morillo, který svým vystoupením pokřtí nový pražský klub SaSaZu.

Erick je znám především jako producent a remixér. Za svou kariéru zremixoval snad všechna velká jména - od Whitney Houston až po Basement Jaxx -, vlastní legendární vydavatelství Subliminal Records, spolupracoval s Puff Daddym, Boy Georgem nebo Audio Bullys, vlastní několik platinových desek a jeho producentské počiny mnohokrát dominovaly světovým hitparádám. Jako producent má na svém kontě celou řadu velkých hitů a remixů, kompilací a alb. Znám je však i jako mozek kdysi velmi úspěšného projektu Reel 2 Reel. Kromě něj na páteční akci PURE opět zahraje domácí Michael Burian a vycházející hvězda ze sousedního Německa Jerome Isma-Ae.

Lupeny na tento klubový večer jsou ke koupi v síti Ticketpro. Právě u příležitosti prvního otevření SaSaZu připravila agentura United Music s vedením klubu velmi speciální nabídku pro ty, kteří si již zakoupili či teprve zakoupí vstupenky na PURE - Erick Morillo. Jedna vstupenka totiž bude platit pro dvě osoby.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY