shop.musicserver.cz

3 x CD PERA GESSLA / 3 x CD ANNIE LENNOX / 3 x CD MICHAELA FORETA / 3 x CD IANA GILLANA / 3 x CDS + TRIČKO LOYCY a další

Vydáno: 16.03.2009 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 22. března včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do emailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

Per Gessle - Party Crasher
© facebook interpreta
Per Gessle, mužská polovina úspěšné švédské skupiny Roxette, se rozhodl vyplnit tvůrčí pauzu domovského dua další sólovou deskou. Album, na kterém Per Gessle pracoval s přestávkami téměř dva roky, neslo název "Party Crasher" a nabídlo celkem dvanáct písní. I když šlo o jeho v pořadí již sedmou řadovou desku, byla teprve třetí nazpívanou výhradně v angličtině. Do rádií album uvedl jako první singl "Silly Really". Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD PERA GESSLA "Party Crasher" vstoupíte tady.


Annie Lennox - The Annie Lennox Collection
© facebook interpreta
Annie Lennox se během svojí dlouholeté sólové kariéry i té s Eurythmics stala jednou z nejvýznamnějších a nejvytrvalejších britských zpěvaček. První sólové album jí vyšlo v roce 1992 a to zatím poslední před dvěma lety. Za tuto dobu vyprodukovala řadu hitů a ty posbírala na desce "The Annie Lennox Collection", se kterou se rozloučila se svým vydavatelstvím. Klasické vydání s sebou přineslo dvanáct známých hitů a dvě novinky. První z nich byl singl "Shining Light", původně od Ash, a druhou písnička Keane "Closer Now", zde přejmenovaná na "Pattern Of My Life". Společně s vydavatelstvím Sony Music Entertainment vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD ANNIE LENNOX "The Collection" vstoupíte tady.


Michael Foret - Uvnitř
© facebook interpreta
Zřejmě měli pravdu ti, kteří tvrdili, že se po finalistech televizní show Česko hledá SuperStar nakonec slehne zem. Je ale pár těch, kteří se snaží tomu vzepřít. Do těchto řad vstoupil i Michael Foret, který se po desce "Forte" a rozpadu kapely ForetGump před časem dal dohromady s Filipem Gemrothem a Matějem Portešem ze skupiny Toneless a s nimi vytvořil autorskou desku "Uvnitř", která se pohybovala v pop-folkových vodách pramenících na britských ostrovech. Společně s Michaelem Foretem vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MICHAELA FORETA "Uvnitř" vstoupíte tady.


Ian Gillan - One Eye To Morocco
© facebook interpreta
Legendární hlas kultovní britské formace Deep Purple, zpěvák Ian Gillan zapracoval na své sólové dráze a vyslal v březnu do obchodů své nové album "One Eye To Morocco". Na materiálu se skladatelsky podílel Steve Morris, který se zpěvákem spolupracoval již mnohokrát. Kromě něj svou troškou do mlýna přispěli také Michael Lee Jackson a Rodney Appleby. Oba pánové již s Ianem Gillanem vystupovali na jeho americkém turné Gillan's Inn a objevili se i na dvojalbu a DVD "Live In Anaheim". Společně s vydavatelstvím Warner Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD IANA GILLANA "One Eye To Morroco" vstoupíte tady.


Loyca (tričko)
© facebook interpreta
Pop-rocková kapela Loyca se na české hudební scéně objevila jako blesk z čistého nebe. Ačkoliv kapela existuje teprve něco málo přes rok, její členové mají několikaleté zkušenosti z jiných projektů. Zpěvačka Dana Yousifová, bubeník Honza Podzimek, baskytarista Petr Lisac a Dandy Frutty hrající na kytaru s odstupem jednoho roku od doby, co se poprvé sešli ve zkušebně, vydali své první singlové CD. Dvěma písničkami s názvy "Human Shell" a "Lesson Of The Fight" dala Loyca v lednu 2009 jasně najevo, že poctivá muzika ještě žije. Společně s agenturou Madree vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD a tři trička.

Do kvízu o 3 x CDS + TRIČKO LOYCY vstoupíte tady.


Babylon Circus
© Camilo
Dnes už asi nikdo nepochybuje o tom, že ska a reggae jsou celosvětovou kulturou, podobně jako hip hop. Po celém světě uslyšíte nejrůznější domácí formy této hudby, které odkazují na jamajské kořeny, ale zároveň přináší něco vlastního ze své země. Vezměte si třeba Francii. Francouzi dokázali přetvořit ska k obrazu svému a zůstat přitom maximálně uvěřitelní. Příkladem je známá parta Babylon Circus, která 29. března zavítá do pražského klubu Roxy. Desetičlenná skvadra ze země galského kohouta přichází s vlastní směsicí, v níž poznáte ska, reggae, balkánskou lidovku i vlivy cikánské muziky. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupy na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na BABYLON CIRCUS vstoupíte tady.


U-Prag
© facebook interpreta
Skupina U-Prag je etablovanou součástí české elektro-instrumentální taneční scény, kde působí od podzimu 2002. Svým originálním muzikantským přístupem a energií nabitými koncerty si tato pětičlenná pražská formace získala široký okruh publika i uznání od renomovaných hudebních časopisů, jejich singly hrají kvalitní česká rádia a pravidelně koncertují po vyhlášených pražských a mimopražských klubech a festivalech. V pátek 27. března kapela pokřtí v Paláci Akropolis CD "44 Thousand Actors". Kromě koncertu s hosty, výstavy fotografií a dalších bonusů se o dobrou atmosféru večera postará také řada skvělých DJs, jak je na akcích U-Prag již zavedenou tradicí. Společně s Palácem Akropolis vám nabízíme možnost zahrát si o dva vstupy na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 1 vstup na U-PRAG vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Caleb Landry Jones - Hey Gary, Hey Dawn 10/10
Recenze: Magnum opus. Caleb Landry Jones natočil bezchybnou desku "Hey Gary, Hey Dawn" Bezmála rok a půl po předešlé řadovce "Gadzooks Vol. 2" se americký zpěvák a herec Caleb Landry Jones vrací s dalším hudebním materiálem. Jeho nové album "Hey Gary, Hey Dawn" se ale od těch předchozích přece jen trochu liší.... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pearl Jam - Dark Matter 8/10
Recenze: Pearl Jam na "Dark Matter" překypují nadšením a mladickou energií S aktuální "Dark Matter" mají Pearl Jam na kontě tucet studiových alb. Novinka kapely ze Seattlu naštěstí nepatří k těm tuctovým. S pomocí mladého producenta se zasloužilí rockeři, kteří už před pár lety vstoupili do... čtěte zde
Vydáno: 23.04.2024 08:00 v sekci Recenze
Fletcher, SaSaZu, Praha, 21.4.2024
Naživo: Fletcher v SaSaZu obstarala zvuk, diváci zase obraz Popová, byť naživo spíše už pop-rocková zpěvačka Fletcher při své první návštěvě Prahy vyprodala klub SaSaZu. Ten nejprve od osmé večer na půl hodinky opanovala alternativně rocková dvojice Arxx z Brightonu, připomínající... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 16:00 v sekci Naživo
Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně
Rozhovory: Igor Orozovič - Když zpíváte text, který je váš, nikdy ho nemůžete zazpívat špatně "Pomíjivost divadla je pro mě někdy bolestná. Oproti tomu kratičká píseň toho může obsáhnout spoustu a zůstane v nás, můžeme si ji zpívat," říká herec a muzikant Igor Orozovič. Svou čerstvě vydanou debutovou desku "Když muž... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Mark Knopfler - One Deep River 8/10
Recenze: Na "One Deep River" je Mark Knopfler pořád stejně solidní Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se... čtěte zde
Vydáno: 22.04.2024 00:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Audio: MikAel se vrací s netradičním lovesongem "Take A Chance" (12.04.2024 09:16)
- Video: Premiéra: MikAel zpívá v novince "Lottery" o muži, který hledá štěstí ve výherním losu (12.11.2021 10:00)
- Video: Michael Foret natočil ukolébavku "Pro Tebe". Má pomoci nedonošeným dětem (01.02.2021 12:43)
- Video: Premiéra: MikAel zpívá v "Alone Together" o samotě, která spojuje. A netýká se to koronaviru (18.05.2020 10:00)
- Rozhovory: MikAel - Baví mě hudbu obohacovat o nové koření (19.06.2019 12:15)
- Recenze: Písně MikAela nejsou vždycky "Easy", přesto hrají pestrými barvami (01.06.2019 12:00)
- Elektroničtí U-Prag pokřtili nové album "Some Kind Of Music" (23.05.2019 17:01)
- Naživo: MikAel přivedl v Café V lese k životu album "Easy". Koncertem dokázal, že si zaslouží pozornost (22.05.2019 20:55)
- Video: V klipu k singlu "Do You Love Me" představuje Ian Gillan svou obnovenou kapelu The Javelins (21.07.2018 13:17)
- Annie Lennox se stala čestnou kancléřkou univerzity v Kaledonii (05.07.2018 14:22)

ALBUM TÝDNE 17/2024

Mark Knopfler
One Deep River

Po nejdelší pauze mezi sólovými alby - konkrétně po šesti letech - je tu nezaměnitelný zpěvák a kytarista Mark Knopfler se svou desátou deskou "One Deep River". A jak se dalo čekat, všechno je u něj jako vždy na svém místě, nic se nezměnilo. Díkybohu.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)
So 18.05.
King Gizzard & The Lizard Wizard (AU) (Forum Karlín, Praha)
Út 21.05.
Reverend Peyton’s Big Damn Band (US) (Lucerna Music Bar, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Taylor Swift Queen Kabát Adele AC/DC Sia U2 Rush Beyoncé Bono Mirai Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons Dua Lipa
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu