2Wings natočí druhé album

24.02.2009 12:37 - Honza Průša | foto: facebook interpreta

2Wings
© facebook interpreta
2Wings připravují své druhé studiové album. Jeho nahrávání začne od poloviny března a volba padla již tradičně na spřátelené pražské 3bees v La Fabrik. Název alba a tracklist skupina zatím tají.

Předběžný termín jeho vydání je polovina dubna a nejpozději počátek května. "To bude záležet hlavně na náročnosti a délce trvání míchaček," říká zpěvák, kytarista, skladatel a producent v jedné osobě Dan Šustr. Poté 2Wings konečně vyrazí na turné po českých a moravských klubech (Praha, Brno, Ostrava, Pardubice) a k vidění budou například také na festivalu Mezi ploty v plzeňských Dobřanech či v Praze (více na MySpace profilu kapely).

Připomeňme, že 2Wings je projekt tří hudebníků z Tiché dohody, kteří si aktuálně rozhodně nemohou stěžovat na nedostatek tvůrčí práce. Počátkem února navštívili Alpy kvůli fotografování pro obal zmiňované desky. V mezičase byl již konečně v USA vylisován jejich Blu ray Disc "Overseas Pilots", který by se měl v průběhu března objevit v distribuci. Trailer k němu najdete zde. Příjemným odbočením a připomenutím slavné éry devadesátých let bude reedice remasterovaného legendárního alba Tiché dohody "Underpop", které vyjde počátkem března. Při této příležitosti byla zřízena speciální stránka na MySpace.com.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY