Nová deska Depeche Mode vyjde ve čtyřech formátech

08.03.2009 01:42 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Depeche Mode - Sounds Of The Universe
© facebook interpreta
Vydání nové desky britské party Depeche Mode se pomalu blíží, a tak není divu, že kapela začala naplno s promo aktivitami. Kromě toho, že v těchto dnech v Londýně tráví čas s vybranými novináři z celého světa, kterým zodpovídá jejich dotěrné dotazy, vyzradili Depeche Mode seznam všech formátů, které placka "Sounds Of The Universe" bude mít.

Album vyjde ve čtyřech různých verzích. Vedle standardního formátu a vinylu, ke kterému bude přiložená i nová deska na CD, bude novinka od Depeche Mode vydána i jako speciální edice CD+DVD a deluxe box set se třemi CD a jedním DVD. Zmiňované tři kompaktní disky se budou skládat z nového alba, bonusových songů, remixů a také ze čtrnácti demosnímků. Přibalené DVD bude obsahovat celkem tři filmy: dokument o nahrávání alba "Making The Universe", snímek "Usual Thing, Try And Get The Question In The Answer" s rozhovory se skupinou o nahrávacích technikách využitých na nové desce a nakonec i krátký film "Sounds Of The Universe". DVD také nabídne promo video prvního singlu "Wrong", čtyři písně nahrané naživo ve studiu v prosinci 2008 a verzi nového alba v DTS 5.1 Surround Soundu, ke které Depeche Mode přihodí ještě dalších pět bonusových tracků.

Deluxe box přinese i dvě výpravné knihy v tvrdých deskách. První bude obsahovat texty všech skladeb z nahrávání alba "Sounds Of The Universe" a exkluzivní snímky dvorního fotografa Antona Corbijna, druhá pak jedinečné záběry ze studia focené Danielem Millerem, Benem Hillierem, Lukem Smithem a Fergem Peterkinem. Kromě toho Depeche Mode do krabice přibalí ještě i dva odznáčky, plakát a několik pohlednic. Jak celá tato deluxová krabice bude vypadat se můžete podívat například zde. Potěšující je, že všechny formáty depešácké novinky "Sounds Of The Universe" budou ke koupi i v České republice.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY