Tocadisco rozproudí pražský klub Mecca

13.02.2009 10:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Tocadisco Mecca flyer
© facebook interpreta
Německý DJ, remixér a producent Tocadisco se opět představí pražskému publiku. Tentokrát své gramofony roztočí v pražském klubu Mecca, a to v pátek 13. února v rámci první letošní akce s názvem PURE.

Zatímco při poslední návštěvě v rámci Prague Sessions v O2 areně zahříval půdu Paulovi van Dykovi, který byl ten večer headlinerem, nyní bude hlavní hvězdou večera on sám. Zážitek jeho exkluzivního setu bude umocněn unikátní klubovou atmosférou a dokonalým sound systémem Funktion One, který je od prosince v Mecce nainstalován. Tocadisco, který se proslavil například úžasnými remixy pro Pet Shop Boys, Deep Dish, Mobyho nebo New Order, tentokrát odehraje exkluzivní tříhodinový set, který je naplánován mezi 1. a 4. hodinu. Publikum pro jeho vystoupení zahřeje domácí hvězda Michael Burian a o závěr noci se postará rezident party Rehab - DJ Nesquik. Na druhé scéně budou návštěvníky bavit DJové Texx a Wolsha.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro a budou k dispozici také na místě. VIP vstupenky jsou jako vždy již několik týdnů vyprodány.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY