Hip Hop Jam bude představen v Abatonu s Pio Squad a H16

11.01.2009 12:35 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hip Hop Jam 2009 Meetingpoint
© hiphopjam.cz
Hip Hop Jam je zpět ve hře. Po loňské open air pauze a satisfakci v podobě červencového indoor speciálu s Wu se Hip Hop Jam vrací v plné síle jako několikadenní urban culture open air festival v přírodní lokalitě s neopakovatelnou domácí atmosférou. Jelikož je léto 2009 zatím v nedohlednu, pro všechny hiphopové příznivce je zde klubovka s názvem Hip Hop Jam 2009 Meetingpoint. Ta se uskuteční v sobotu 24. ledna 2009 v pražském klubu Abaton a mimo jiné na ní vystoupí i Pio Squad.

O co na této lednové akci půjde? Tu noc bude v Abatonu oficiálně přestaven letní Hip Hop Jam 2009. Konkrétně bude poprvé zveřejněno datum konání, zbrusu nové místo konání (z kterého budou všichni šílet), struktura line-upu, info o předprodeji a velmi příznivých cenách lístků a v neposlední řadě též první jména partnerů festivalu, díky kterým se Hip Hop Jam vrací jako plnohodnotnej open air festival na mapu České republiky. Akce začíná v 20.00 hod. a čeká vás živé vystoupení jedné z nejlepších domácích koncertních skupin Pio Squad a z bratislavských sídlišť dorazí neméně oblíbená slovenská grupa H16, která se v Praze objeví po dlouhé době, poprvé po jejich vydání druhého alba "Čísla Nepustia". Rap ten večer doplní prvoligoví party DJs Jorgos (War Trak Posse), Rawal (Black Out Show) a Kwé (rezident pražských FX Bounce! nocí a pořadatel Hip Hop Jamu v jedné osobě).

Vstup na tuto akci činí pouhých 99 Kč. Pokud chcete mít jistotu, pořiďte si lístek předem v sítích Ticketpro, Tickestream nebo Ticketportal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY