Rozpuštěný bonbón pro mě a tebe

10.09.2008 05:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Madge má rozjeté Sticky & Sweet Tour a "Give It 2 Me" je pravidelným zavírákem večera. Trefná to volba druhého singlu z "Hard Candy", která byla jako obvykle vhozena do rukou zručných remixérů, kteří se snažili, ale finálová sešlost vesměs pokulhává za výsledkem "4 Minutes".
6/10

Madonna - Give It 2 Me

Skladby: Fedde Le Grand Remix, Oakenfold Extended Mix, Oakenfold Drums In Mix, Eddie Amador Club, Eddie Amador House Lovers Mix, Tong & Spoon Wonderland Mix, Jody den Broeder Club, Sly & Robbie Ragga Mix
Vydáno: 18.07.2008
Celkový čas: 60:26
Vydavatel: Warner Music
"Give It 2 Me" byla jasná volba prodejního trháku, která vypadla z obchodu sladkostí pod vedením zručné iluzionistky Madonny. V remixech se ale tato dobrota příliš rychle rozpouští a chuťové buňky zůstaly jaksi nenasycené. Obdobná sestava jako na Sealově singlu "The Right Life" si v konečném zúčtování spíše vylámala zuby. Největším tragédem zůstal Paul Oakenfold, jehož dvě verze na tomto singlu jsou potápějící se lodí jemu vlastní bezradnosti.

Eddie Amador namíchal rovných sedm verzí, oficiálně vyšli jen tito přímí protivníci - "Club Mix" versus "House Lovers Mix", kteří jaksi plně postačují. Amadorův easy-dance-trance s příměsí housu neuhrane, Madonna měla evidentně zvolit jiné koně, jimž svěřit tuto pecku. Mimo je i pokus udělat z "Give It 2 Me" něco jako urban reggae, Sly & Robbie vytáhli ze zásoby něco jako táhnoucí se zahořklý karamel a to není zrovna to pravé ořechové.

Čest tomuto singlu dělá Fedde Le Grand, Jody den Broeder a dvojice matadorů Pete Tong společně s Dave Spoonem, kteří z této lekce tanečních vzešli se vztyčenou hlavou. Je to zajímavý střet generací, z nichž každá čerpá z jiných postupů, ale má i několik styčných ploch. Jen tak ze zvědavosti si to porovnejte a neváhejte se nechat strhnout na tanečním place.

"Give It 2 Me" je jasná hitovka, typická Madonna, ale tento singl nevyšel na maximum. Je to takový Madge slabší nadprůměr a chtělo by to provětrat team, který pro ni tvoří remixy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY