Fatboy Slim rozpálí Vídeň již za měsíc

30.05.2008 08:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Fatboy Slim new flyer
© facebook interpreta
Čas neuvěřitelně letí, a tak se již za měsíc do Vídně sjedou fanoušci Fatboy Slima a zapaří na jeho výjimečném vystoupení.

Fatboy Slim za pár týdnů vydá novou desku s názvem "The BPA (Brighton Port Authority)", na které přinese osmnáct písní, mezi kterými nebude chybět ani již avizovaná kolaborace s Iggy Popem. Nejen tyto novinky, ale i své osvědčené hity Fatboy spojí do speciálního tříhodinového setu, který odehraje 28. června v klubu Pyramide na okraji Vídně - v městečku Vösendorf. Druhým hvězdným hostem večera bude věhlasný švédký DJ, producent a remixér Axwell, který se do podvědomí fanoušků taneční hudby dostal nejen svou houseovou produkcí, ale i výtečnými remixy pro Mobyho, Faithless, Timbalanda nebo Ushera.

Vstupenky na tuto ojedinělou akci seženete v předprodeji za 36 euro, podrobnější informace přináší oficiální web. Od příštího týdne se navíc na našich stránkách rozjede soutěž, díky které se několik našich čtenářů dostane na akci zcela zdarma. Navíc jednomu výherci s doprovodem dopřejeme i osobní setkání s Fatboy Slimem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY