Paula Abdul: Greatest Hits

03.11.2000 05:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Tanečnice, choreografka a také zpěvačka Paula Abdul na svém albu "Greatest Hits" rekapituluje svou hudební kariéru, která již trvá dvanáct let, vše to začalo albem "Forever Your Girl"…
6/10

Paula Abdul: Greatest Hits

Skladby: Straight Up, Cold Hearted, Forever Your Girl, The Way That You Love Me, Knocked Out, Opposites Attract (Duet With The Wild Pair), Bend Time Back ´Round, Rush, Rush, The Promise Of A New Day, Blowing Kisses In The Wind, Vibeology, My Love Is For Real - featuring Ofra Haza (R&B Remix), Crazy Cool, If I Were Your Girl, Megamix Medley, Crazy Love

Kupte si největší hity Pauly Abdul za skvělých 488,- Kč na CD!

Celkový čas: 69:14
Paula Abdul se ve světě hudebního byznysu prosadila coby tanečnice a autorka choreografií. Mezi hvězdami, pro které vytvořila choreografie nalezneme třeba ZZ Top, Pointer Sisters, Duran Duran, Janet Jackson (podílela se na všech videoklipech k albu "Control") a The Jacksons (zde měla na starosti choreografii pro turné "Victory"). V roce 1988 vyšlo první album, na kterém se Paula prezentuje jako zpěvačka, to dostalo název "Forever Your Girl". Za toto album získala mnoho ocenění a prodávalo se po milionech. Následující album "Spellbound" vyšlo v roce 1991 a bylo neméně úspěšné. Zatím poslední album Pauly Abdul vyšlo v roce 1995, dostalo název "Head Over Heels" skoro se stalo propadákem. Album "Greatest Hits" tedy mapuje tyto tři alba. V současnosti Paula prý pracuje na novém albu a věnuje se psaní písniček pro někoho jiného (naposledy se spolupodílela na skladbě "Spinning Around" od Kylie Minogue).

Paula Abdul - Greatest Hits
© facebook interpreta
Album "Forever Your Girl" je na výběru největších hitů Pauly Abdul zastoupeno šesti skladbami, k těm nejznámějším určitě patří "Straight Up", "The Way That You Love Me", titulní "Forever Your Girl" a v neposlední řadě "Opposites Attract", duet s The Wild Pair a rapem Derricka Delita a kresleným videoklipem s tančícím kocourem. Následující řadové album "Spelbound" poskytlo čtyři singly, jeden se však na výběr nedostal. Jedná se o skladbu "Will You Merry Me?" s hostujícím Steviem Wonderem, který zde hraje na harmoniku a jedná se o velmi povedený ploužáček. Na druhou stranu nemůže chybět jeden z největších hitů "Rush, Rush", který se asi dodnes hraje nejvíce z celé singlografie Pauly Abdul, možná k tomu trochu napomohlo i video s Keenu Reevesem, který v té době budoval svou kariéru. Neméně povedenou skladbou tohoto alba je "The Promise Of A New Day". Po čtyřleté odmlce vydané album "Head Over Heels" má na výběru dvě skladby, byl vynechán singl "Ain´t Never Gonna Give You Up", který se nedostal ani do US Top100. Duet se zpěvačkou Ofra Hazou "My Love Is For Real" je perlou tohoto alba. Na výběr pak byly přidány skladby "Bend Time Back ´Round", "If I Were Your Girl" a "Crazy Love". Jediným letošním počinem Pauly Abdul na "Greatest Hits" je "Megamix Medley", který je zbytečně roztáhnut na více jak devět minut a moc se nepovedl, mnohem lepší medley naleznete na "tanečním" albu "Shut Up And Dance", na kterém naleznete mixy skladeb z debutu.

"Greatest Hits" Pauly Abdul je až na pár singlů kompletní, zamrzí, že zde není žádná regulérní novinka. Booklet je nepovedený, postrádám některé informace. Pokud nemáte informace odjinud, ani nezjistíte, který singl ke kterému albu patří, je to hodně odfláknuté. Výběr největších hitů Pauly Abdul se celkem povedl, tedy až na ten booklet, nezbývá než se těšit na nové řadové album této popové hvězdičky.

Album: Paula Abdul – Greatest Hits
Hodnocení: 6/10
Celkový čas: 69:14
Skladby:


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY