Richie Kotzen zahraje v Praze

01.02.2008 15:54 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Richie Kotzen
© richiekotzen.com
Jeden z nejlepších světových rockových kytaristů Richie Kotzen navštíví Prahu. Stane se tak v úterý 18. března v Retro Music Hall. Koncertní večer zahájí rockový kytarista Petr Henych se svým instrumentálním rockovým triem G-bod. Akce začíná ve 20 hodin.

Richie Kotzen, propagovaný jako jeden z nejlepších kytaristů na světě a hlas, který se vyrovná nejlepším zpěvákům rocku či soulu a výborným textařům, měl ve světě hudby neuvěřitelnou cestu. Všechno to začalo, když Richiemu bylo sedm let a když se doma v Readingu v Pensylvánii naučil hrát na elektrickou kytaru. V osmnácti letech se vydal směrem na západ do San Francisca a nahrál své první album u firmy Sharpnel Records. Toho roku se Kotzen objevil na obálkách mnoha časopisů včetně Guitar World, jehož čtenáři ho zvolili za jednoho ze tří nejlepších nových kytaristů.

Současná hudba Richieho Kotzena je směsí rocku, blues, soulu, plná procítěných melodických motivů. Je to vynikající a všestranný kytarista a snad ještě lepší zpěvák. Rozhodně stojí za to vidět a slyšet jeho show.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY