Justinův budoucí sex deluxe

08.02.2008 13:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

"FutureSex/LoveSounds" Justina Timberlakea katapultovalo společně s "Loose" Nelly Furtado Timbalanda na vrchol mezi současnými producenty. A právě Justinova deska se po více než roce dočkala reedice, která kromě trojice bonusů přináší navíc i DVD s klipy a dalšími materiály.
9/10

Justin Timberlake - FutureSex/LoveSounds Deluxe Edition

Skladby: CD - FutureSex/LoveSound, SexyBack, Sexy Ladies, My Love, Lovestoned, What Goes Around..., Chop Me Up, Damn Girl, Summer Love, Until The End Of Time, Losing My Way, (Another Song) All Over Again, Until The End Of Time (feat. Beyoncé), SexyBack (feat. Missy Elliot), Sexy Ladies (feat. 50 Cent) / DVD - Making Of SexyBack, Michael Haussmann Interview (Director Of SexyBack), SexyBack (MTV Version), Paul Hunter Interview (Director Of My Love), My Love, Behind The Scenes: What Goes Around.../...Comes Around, What Goes Around...Comes Around, Robert Hales Interview (Director Of LoveStoned/I Think She Knows), LoveStoned / I Think She Knows, LoveStoned / I Think She Knows (Live From Concert Prive, Paris), Parkinson UK TV Performance: My Love, MTV Europe Music Awards Performance: SexyBack / My Love / LoveStoned / I Think She Knows, MTV VMA Performance: My Love / SexyBack
Vydáno: 26.11.2007
Celkový čas: 79:42 + asi 73 minut
Vydavatel: Sony Music
Z druhé desky bývalé hlavní tváře chlapecké formace 'NSync vyšlo několik hitů, a tudíž je jen logické, že se Justin a spol. snaží na nahrávce ještě něco vytřískat. Naštěstí pro fandy, kteří těch pár stovek korun za reedici zaplatí, se jedná o skutečně nabitý kousek, který hudbou rozhodně nešetří.

CD obsahuje kromě původní desky (recenzi najdete zde) tři bonusové skladby, škoda jen, že všechny remixy či nové verze, ne tedy zcela nové písničky. Duet s Beyoncé "Until The End Of Time" se stal posledním singlem, remixy "SexyBack" (s Missy Elliot) a "Sexy Ladies" (s 50 Centem) jsou pak pro Evropanovo ucho až příliš zaměřené na americkou r'n'b a hiphopovou scénu.

Bonusové DVD je pak věrnou nápodobou "Justified: The Videos", které ovšem po debutu vyšlo samostatně (=za mnohem více peněz). Stručně řečeno - obsahuje videoklipy k singlům z druhé desky, dokumenty z jejich natáčení a další materiály. Obě DVD jsou udělaná velmi podobně, jen aktuální nosič neobsahuje titulky a zvuk rozmíchaný do pěti kanálů, holt skutečnost, že dévédéčko vyšlo jen jako přívažek k reedici desky, se musela někde podepsat. Každopádně si pořádně vychutnat kupříkladu epickou devítiminutovku "What Goes Around...Comes Around" se Scarlett Johansson v teple domova rozhodně stojí za to. Pár živých verzí je zase příjemnou návnadou na souběžně vydané živé dévédéčko "FutureSex/LoveShow".

Reedice druhého alba Justina Timberlakea nabízí spoustu materiálu, která by mohla vyjít i jako samostatný nosič. Takže pokud "FutureSex/LoveSounds" doma nemáte, není co řešit. A samozřejmě stále zůstává výborná samotná deska.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY