Wanastowi Vjecy nahráli skladbu s Karlem Gottem

28.09.2007 12:20 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Wanastowi Vjecy
© František Ortman
Dvaadvacátého října vyjde trojdiskový komplet skládající se ze dvou CD a jednoho DVD toho nejlepšího od kapely Wanastowi Vjecy. Kromě známých skladeb z jejich kariéry nabídne i čtyři novinky a mezi nimi velké překvapení - coververzi "Lady Karneval", v níž si zahostoval i původní interpret Karel Gott.

Gottův dávný hit však nebude jedinou převzatou věcí, druhou je "Variace na renesanční téma" Vladimíra Mišíka. Dalšími novinkami jsou již známý singl "Velkej první letní den" a "Kdo se bojí nesmí do nebe". DVD pak obsahuje kromě sedmnácti videoklipů i dokument "Aby si lidé všimli", který prý inicioval vznik kapely.

"Best Of 20 let" kapela pokřtí na velkém koncertě v pražské Sazka Areně 15. listopadu, několikrát odložené turné po dalších českých a slovenských městech by mělo definitivně proběhnout na jaře příštího roku.

Trojdiskový komplet Wanastowek bude obsahovat tyto skladby:

CD1: Velkej první letní den, Kdo se bojí nesmí do nebe, Lady Karneval, Variace na renesanční téma, Tak mi to teda nandej, Kapky krve, Sbírka zvadlejch růží, Mašinführer, Telepatije, Slečna Anna je za vodou, R'N'R, Blbá, Otevři oči, Myslím na tebe, Noční labuť, Neděkujem vypadněte
CD2: Lži, sex a prachy, Vlkodlak, Andělé, Kouzlo, Láska, Jsem nevinej, Bedna od whisky, Jediná, V princeznách, Padaj hlavy kutálej se po hradčanským rynku, Holčičko, Nahá, Otevřená zlomenina srdečního svalu, Vykopej ty zrůdy, Kde je český král?
DVD: Tak mi to teda nandej, Lži, sex a prachy, Sbírka zvadlejch růží, Nahá, Jsem nevinej, Blbá, Andělé, Kočárek, Láska, Vlkodlak, Kouzlo, V princeznách, Vykopej ty zrůdy, Otevři oči, Otevřená zlomenina srdečního svalu, Slečna Anna je za vodou, Velkej první letní den


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY