Podívejte se na "Glorious" Natalie Imbruglie

10.08.2007 13:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Natalie Imbruglia - Glorious
© facebook interpreta
Natalie Imbruglia patří mezi zpěvačky, které největšího úspěchu dosáhly se svým prvním singlem, v jejím případě s hitem "Torn", a další část kariéry už byla jen méně a méně komerčně úspěšná. Přesto vydala tři velmi povedená alba, které na počátku podzimu zrekapituluje na výběrovém cédéčku.

Výběrovka vyjde 10. září pod titulem "Glorious: The Singles 1997-2007" a kromě devíti hitů z její dosavadní tvorby nabídne i pět novinek, včetně pilotního singlu "Glorious". Vysoký počet nových skladeb se vycházíí pravděpodobně ze skutečnosti, že Natalie v současné době pracuje na nové sólovce, která by měla vyjít v příštím roce.

Kompilace hitů bude obsahovat tyto skladby: Torn, Big Mistake, Wishing I Was There, Smoke, That Day, Wrong Impression, Beauty On The Fire, Shiver, Counting Down The Days, Glorious, Be With You, Against The Wall, Stuck On The Moon, Amelia.

Pilotní singl "Glorious" je její typickou poprockovou hitovkou, k níž byl samozřejmě pořízen také videoklip. Ten si můžete pustit na jejím oficiálním YouTube.com kanálu, nebo využijte připojenou verzi:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY