Petr Bende pátrá po životě ve vteřinách

20.10.2006 13:41 - Tomáš Tenkrát | foto: facebook interpreta

Petr Bende N
© petrbende.cz
Svou druhou desku, která dostala název "Život ve vteřinách.cz" má Petr Bende již zcela hotovou. Hlavní produkce se tentokrát ujal sám Bende, ale pomáhal mu Milan Cimfe; nahrávalo se opět ve studiu Sono. Na kompletně autorském albu naleznete třináct písní.

Petr Bende o novém albu říká: "Každá vteřina v životě za něco stojí, člověk by pro ni měl udělat všechno, protože už se v životě nemůže opakovat. Chci ještě více propojit svět a příběhy svých skladeb a mé pocity s lidmi, kteří budou tuto desku poslouchat. Já jim předkládám své příběhy a těším se na příběhy od nich, které mohou vkládat do zpovědnice na www.zivotvevterinach.cz." Záměrem tak je, aby se tato stránka stala komunikační platformou pro všechny, co se budou chtít podělit o své příběhy.

Nové album "Život ve vteřinách.cz" vychází 23. října, první singl "Zaklínám své moře" byl nasazen do rádií již 16. října. K této písni se připravuje i videoklip, kterého se ujal Marcel Bystroň. Čtyři skladby z nového alba navíc můžete slyšet i v novém Bystroňově filmu "Po hlavě do prdele". Křest alba je připraven na 1. listopad do Paláce Akropolis.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY